VPS hosting pakketten

Waarom een eigen server en wat houdt het precies in?

Een eigen server, ook wel VPS genoemd (Virtual Private Server), zorgt ervoor dat jij meer server capaciteit hebt om zo meer dataverkeer te kunnen genereren. Er zijn verschillende pakketten waaruit je kunt kiezen. Het verschil in de pakketten zit voornamelijk bij de opslagruimte. De prijzen beginnen hier bij 45 euro per maand tot een maximaal bedrag van 266 euro per maand (ex btw). Bij alle pakketten worden er dagelijks back-ups gemaakt van al je gegevens.

Bekijk onze VPS hosting pakketten

Standaard webhosting voor kleine websites en webshops. Inclusief e-mail, PHP en Database.

MT1

€45 p/m

MT2

€60 p/m
Meest gekozen

MT3

€75 p/m

MT4

€90 p/m

MT5

€150 p/m

MT6

€266 p/m

DNS

Dit begrip staat voor Domein Naam Systeem. Ieder apparaat dat verbonden is met internet heeft een apart nummer. Dit heet een IP-adres. Dit kun je eigenlijk vergelijken met een huisnummer. Ook de webserver waarop de website staat heeft een IP-adres.

IP-adressen

Omdat het niet handig is om heel veel IP-adressen te moeten onthouden worden er domeinnamen voor de adressen bedacht. Bijvoorbeeld www.google.nl. Op deze manier is het een stuk makkelijker voor iedereen om een website op te zoeken.

In onze pakketten

Dagelijkse backups

Wij maken dagelijks een nieuwe back-up van jouw volledige website. Deze back-ups zijn versleuteld door middel van AES-256. Hierdoor hoef je nooit bang te zijn dat je gegevens verloren gaan.

De Plesk licentie die wij hierbij aanbieden hoort bij de software van de server. Zonder deze licentie kunnen wij de software niet aanbieden. Deze krijg je er dus bij.

Dataverkeer

Hoe meer dataverkeer je gebruikt hoe groter je server dient te zijn. Bij VPS-hosting bieden wij dataruimte aan vanaf 1TB tot en met 6TB.

SSD-disk

Een SSD-disk lijkt op een harde schijf, maar is stukken sneller. Op deze manier is het mogelijk om op een snelle manier veel data op te slaan en te bewaren.

CPU

De CPU bepaalt de snelheid van de VPS en ook hoe veel processen een server tegelijkertijd kan toevoegen. Daarnaast verdeeld de CPU de verschillende processen over de server.

RAM

RAM staat voor Random Access Memory. Ook wel het interne geheugen. Hoe groter het RAM-geheugen, hoe sneller de data verwerkt kan worden en hoe sneller je website is.

Meer willen weten over onze VPS hosting pakketten?

U kunt contact met ons opnemen via de mail: support@mintyhosting.nl

Of u kunt bellen naar: +31 (0) 23 230 21 34

Of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.