Support
Eigen server hosting

Eigen Server Hosting

Virtual Private Server Hosting

Voor kleinere websites is een shared hosting pakket meestal voldoende. Maar als jouw online onderneming gaat groeien kun je met shared hosting tegen een plafond aan lopen.

Met een eigen server is online groeien met jouw onderneming oneindig. Met VPS hosting (Virtual Private Server hosting) heb jij de gehele servercapaciteit voor jezelf. Dit vertaald zich in een snelle website met ultieme prestaties.

Alle servers bij Minty Hosting zijn veilig en worden voorzien van een dagelijkse back-up, zodat er geen data verloren gaat. 

Groeit jouw online onderneming snel?

Wij groeien met een altijd passende eigen server gewoon met je mee!

Kom je er niet helemaal uit?
Minty Hosting helpt je graag met het vinden van de juiste VPS server die geheel aansluit bij jouw eisen en wensen. 

Bekijk onze VPS hosting pakketten

Eigen server hosting pakketten voor kleine en grote websites. Inclusief e-mail, PHP en Database.

MT1

€54 p/m

MT2

€72 p/m
Meest gekozen

MT3

€90 p/m

MT4

€108 p/m

MT5

€180 p/m

MT6

€320 p/m

DNS

Dit begrip staat voor Domein Naam Systeem. Ieder apparaat dat verbonden is met internet heeft een apart nummer. Dit heet een IP-adres en kun je eigenlijk vergelijken met een huisnummer. Ook de webserver waarop de website staat heeft een IP-adres.

IP-adressen

Omdat het niet handig is om heel veel IP-adressen te onthouden, worden er domeinnamen voor de adressen bedacht. Bijvoorbeeld: www.google.nl. Op deze manier is het een stuk makkelijker voor iedereen om een website op te zoeken.

In onze pakketten

Dagelijkse back-up

Wij maken dagelijks een back-up van jouw volledige website. Deze back-ups zijn versleuteld door middel van AES-256. Hierdoor hoef je nooit bang te zijn dat jouw gegevens verloren gaan.

De Plesk licentie die wij hier aanbieden hoort bij de software van de server. Zonder deze licentie kunnen wij de software niet aanbieden. Deze krijg je er dus standaard bij.

Dataverkeer

Hoe meer dataverkeer je gebruikt, hoe groter je server dient te zijn. Bij VPS-hosting bieden wij dataruimte aan vanaf 1TB tot en met 6TB.

SSD-disk

Een SSD-disk lijkt op een harde schijf maar is stukken sneller. Op deze manier is het mogelijk om op een snelle manier veel data op te slaan en te bewaren.

CPU

De CPU bepaalt de snelheid van de eigen server en ook hoe veel processen een server tegelijkertijd kan toevoegen. Daarnaast verdeeld de CPU de verschillende processen over de server.

RAM

RAM staat voor Random Access Memory. Ook wel het interne geheugen. Hoe groter het RAM-geheugen, hoe sneller de data verwerkt kan worden en hoe sneller jouw website is.

Meer informatie over onze VPS server hosting diensten?

Ons Minty Hosting team beantwoord graag al jouw vragen! Wij zijn bereikbaar van maandag t/m vrijdag van 09:00 – 17:00 uur.

support@mintyhosting.nl

+31 (0) 23 230 21 34

Of vul het onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met je op.

Nieuwe website nodig? Minty Media helpt je graag verder met het realiseren van hoge kwaliteit web projecten.

Wij maken gebruik van Cookies