Catchall inschakelen

Hoe schakel ik een catchall in?

Een Catchall is een optie om ervoor te zorgen dat alle e-mail die naar een bepaalde domeinnaam wordt gestuurd wordt doorgestuurd naar een ander e-mailadres. Zo kan je ervoor zorgen dat als afzenders een spelfout in de ontvanger maken, deze toch bij jou aan komt.

Stap 1.  Log in op het controle paneel

Om deze stappen uit te voeren moet je eerst aangemeld zijn op het controle paneel.

Wanneer je niet weet hoe je dat moet doen of ben je, je wachtwoord vergeten klik dan hier.

Stap 2.  Klik in het menu op Hosting

Zodra je op Hosting klikt kom je in het overzicht met jouw website. Klik op de website waar je een e-mailadres wilt aanmaken.

mijn-websites

Stap 3.  Klik op Beheer e-mail adressen

Zodra je op hierop hebt geklikt klapt het e-mailgedeelte zich open. Hier kan je het gehele e-mail beheer doen zoals het aanmaken- en verwijderen van e-mailadressen en forwarders maar ook het instellen van beantwoorders.

e-mail-adres-wijzigen

Stap 4.  Klik op Catch-all

Zodra je op deze knop hebt geklikt opent zich een pop-up. Hier vink je Catch-all inschakelen aan en vul je het gewenste e-mailadres in waar de e-mail naartoe gestuurd mag worden. Zodra je op Opslaan klikt is deze wijziging direct actief.

catch-all-configureren

Kom je er niet uit?
Loop je ondanks onze uitleg toch vast en kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze helpdesk: bel tijdens kantooruren met  +31 23 230 21 34 (maandag-vrijdag van 9:00 tot -17:00) of gebruik ons contactformulier.