Hoe kan ik mijn hosting pakket delen met andere gebruikers?

Binnen ons controle paneel kan je gemakkelijk een hosting pakket delen met andere gebruikers. Zo hoef je deze gebruiker geen toegang te geven tot jouw account of deze jouw login gegevens te verschaffen. In dit artikel leggen we je uit hoe je jouw bestaande hostingpakket kan delen met andere gebruikers van het controle paneel.

Stap 1.  Log in op het controle paneel

Om deze stappen uit te voeren moet je eerst aangemeld zijn op het controle paneel.

Wanneer je niet weet hoe je dat moet doen, of ben je je wachtwoord vergeten klik dan hier.

Stap 2.  Klik op het menu hosting

Zodra je op Hosting klikt kom je in het overzicht met jouw website. Klik op de website welke je wilt delen met een andere gebruiker.

mijn-websites

Stap 3.  Klik op Delen

Nu kom je in het overzicht van de website instellingen. Klik op de knop Delen.

hosting-delen

Stap 4.  Vul het e-mailadres in van de gebruiker

Zodra je op de knop Delen heb geklikt verschijnt het volgende scherm. Hier vul je het e-mailadres in waarmee je dit hosting pakket wilt delen, zodoende geef je deze persoon de rechten om alles m.b.t. dit hosting pakket te kunnen beheren.
Vink tevens aan dat je akkoord gaat en klik op Opslaan. Het hostingpakket is dan vanaf dat moment direct gedeeld met de andere gebruiker.

hosting-delen-met-andere-gebruiker

Let op, je kan alleen hosting delen met bestaande gebruikers uit het controle paneel. Geeft het systeem aan ‘e-mailadres niet gevonden’ dan is het ingevulde e-mailadres geen bestaande gebruiker van het controle paneel.

Neem in dat geval contact op met onze Service Desk voor verdere ondersteuning.

Kom je er niet uit?
Loop je ondanks onze uitleg toch vast en kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze helpdesk: bel tijdens kantooruren met +31 232302134 (maandag-vrijdag van 9:00 tot -17:00) of mail naar servicedesk@mintyhosting.nl.