Nieuwsbrief in – / uitschakelen

Standaard staat de nieuwsbrief ingeschakeld. Dit kan je terug vinden in de profiel instellingen binnen het controle paneel. In dit artikel laten wij zien waar je dit kan controleren. Tevens laten we in dit artikel zien waar je, je kan afmelden voor de nieuwsbrief. Om dit te kunnen doen, dien je eerst aangemeld zijn op het controle paneel. Wanneer je niet weet hoe je dat moet doen, of ben je je wachtwoord vergeten klik dan hier.

Stap 1.
Zodra je bent aangemeld op het controle paneel kom je op het dashboard uit. Klik aan de bovenkant in de menubalk op Mijn gegevens.

Stap 2.
Vervolgens kom je terecht in het overzicht van je profiel instellingen. Hier heb je de mogelijkheid om de nieuwsbrief in te schakelen.

Stap 3.
Zodra het selectie vakje is aangevinkt, zal je in het vervolg onze nieuwsbrieven ontvangen.
Wil je de nieuwsbrief niet langer ontvangen, dan vink je het selectievakje uit. Vanaf dat moment zal je de nieuwsbrief niet meer van ons ontvangen.

Kom je er niet uit?
Loop je ondanks onze uitleg toch vast en kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze helpdesk: bel tijdens kantooruren met  +31 23 230 21 34 (maandag-vrijdag van 9:00 tot -17:00) of gebruik ons contactformulier.