De poweruser mode is een optie welke je als gebruiker van het controle paneel kan aanzetten. Deze optie maakt het mogelijk om geavanceerde instellingen te tonen in het controle paneel. De opties welke verborgen zijn, zijn opties welke de werking ernstig kunnen verstoren wanneer je niet goed weet wat je aan het doen bent.

Wanneer je de geavanceerde opties wil kunnen beheren moet je eerst de poweruser mode inschakelen in het systeem. Hieronder leggen we uit hoe je dat moet doen.

Voordat we verder gaan moet je eerst aanmelden in het controle paneel. Wanneer je niet weet hoe je dat moet doen of ben je je wachtwoord vergeten klik dan hier.

Stap 1.
Zodra je bent aangemeld op het controle paneel kom je op het dashboard uit. Klik aan de bovenkant in de menu balk op Mijn gegevens.

Stap 2.
Nu krijg je de profiel informatie te zien van het account waarmee je bent aangemeld.

Stap 3.
Om de poweruser mode in te schakelen zet de checkbox aan. Het systeem slaat meteen de wijzigen op, dit wordt bevestigd door een korte melding “Opgeslagen” achter de checkbox.

 

Power User

 

De wijzigingen zijn direct doorgevoerd en de geavanceerde opties zijn dan ook direct zichtbaar.

Kom je er niet uit?
Loop je ondanks onze uitleg toch vast en kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze helpdesk: bel tijdens kantooruren met  +31 23 230 21 34 (maandag-vrijdag van 9:00 tot -17:00) of gebruik ons contactformulier.