Support

Zoekmachine Optimalisatie

Vergroot de kans om beter gevonden te worden op het internet

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

“SEO biedt een visuele en effectieve zoekaanwezigheid die leidt tot een aanzienlijke stijging in verkoop, winst en ook nog eens kostenefficiënt is voor onze klanten”

 

Harde uitspraken die de plaats van jouw website in de zoek resultatenlijst van een zoekopdracht voorspellen zijn erg moeilijk en vaak twijfelachtig. Het exacte algoritme van Google wordt namelijk door de makers geheimgehouden en is voor buitenstaanders niet altijd even gemakkelijk te begrijpen.
Wij zorgen er echter wel voor dat jouw website zo goed mogelijk aan de eisen van Google voldoet waardoor jouw kans op bezoekers toeneemt.

Algoritme

Google werkt met algoritmes die website’s indexeren, dit is een complexe techniek. Er zijn hierover een aantal spelregels bekend, die ervoor kunnen zorgen dat jouw website beter geïndexeerd kan worden. Belangrijk daarbij is, naast het belang van een zoekterm op de pagina, hoe vaak er naar een pagina gelinkt wordt, vanaf welke pagina’s en met welke tekst. Niemand weet exact hoe zwaar de Google PageRank doorweegt in het algoritme. De zoekfunctie van Google is opgebouwd uit deze algoritmes. 

Optimalisatie

Het zou nu stom zijn om te zeggen dat wij jou de 1ste plek binnen Google kunnen garanderen. Daarom zeggen wij dit ook niet. Wat we wel kunnen zeggen is dat we weten hoe we jouw website zo goed mogelijk aan de “voorwaarden” van Google kunnen laten voldoen. Daarmee rekening houdend met de bekende SEO-technieken.

Google Analytics

Met Google Analytics kun jij niet alleen jouw verkopen en conversies meten, maar ook inzicht krijgen in hoe bezoekers je site gebruiken, hoe ze op jouw site terechtkomen en hoe jij ervoor kunt zorgen dat ze terugkomen.

Google Webmaster Tools

De Google Webmaster Tools bieden informatie, hulpprogramma’s en diagnostische gegevens die jij nodig heeft voor een goede, Google-vriendelijke site.

Meer willen weten over onze optimalisatie?

U kunt contact met ons opnemen via de mail: info@mintymedia.nl Of u kunt bellen naar: +31 (0) 23 230 21 34 of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij maken gebruik van Cookies