Support

WooCommerce Webshops

Woocommerce zit vol met handige functies voor jouw webshop

WordPress + WooCommerce

Maken, installeren, maatwerk
WooCommerce is de meest populaire WordPress e-commerce plugin. Vol met functies, perfect geïntegreerd in jouw self-hosted WordPress website.

Beveiliging

WooCommerce is compleet afgesteld op de beveiliging van WordPress.

IDEAL

WooCommerce is in een aantal jaar ontzettend bekend geworden en dat heeft als voordeel dat bijna alle Payment Provides op het systeem werken.

Commerce

Woocommerce biedt overzichtelijke rapportages aan waardoor je in een oogopslag kan zien hoeveel voorraad u nog heeft en wat de omzet van de afgelopen maand is!

Marketing

Het WooCommece systeem is uitermate geschikt voor acties, kortingscodes en alles wat daarbij komt kijken om de verkoop te stimuleren.

Open source

Omdat WooCommerce goed gedocumenteerd is en een Open Source systeem is, kunnen ontwikkelaars zoals wij vrij veel extra functie’s aan WooCommerce toevoegen.

Shop management

Het beheren van verschillende product variaties met WooCommerce Product Types.

WooCommerce Bol voorraadsynchroniseren

Minty Media heeft een WooCommerce Bol voorraad synchronisatie gemaakt zodat de voorraad gemakkelijk gesynchroniseerd wordt tussen Bol.com en de WooCommerce webshop

Meer willen weten over WooCommerce webshops?

U kunt contact met ons opnemen via de mail: info@mintymedia.nl Of u kunt bellen naar: +31 (0) 23 230 21 34 of vul onderstaand contactformulier in, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.

Wij maken gebruik van Cookies