0

Google Workspace

Een professionele zakelijke oplossing, waaronder e-mail met Google Workspace. Alles op één plek, veilige en naadloze integratie.

Google Workspace

Welk Google Workspace pakket kies jij?

Elk abonnement bevat

Gmail
Drive
Meet
Calender
Chat
Docs
Sheets
Slides
Keep
Sites
Forms
AppSheet

Google Workspace bestellen

Google Workspace, voorheen bekend als G Suite, is een pakket van productiviteitstools en cloud-gebaseerde applicaties ontwikkeld door Google. Het is bedoeld voor zakelijk gebruik en biedt verschillende apps en diensten waarmee teams kunnen communiceren, samenwerken en hun werk efficiënt kunnen beheren.

Google Workspace is ontworpen om bedrijven te helpen hun workflow te stroomlijnen en teams in staat te stellen effectiever samen te werken, ongeacht hun locatie. Met Google Workspace kunnen gebruikers documenten delen, gezamenlijk aan projecten werken, real-time samenwerken aan bestanden en eenvoudig communiceren met collega’s via e-mail, chat of videovergaderingen.

Het biedt ook geavanceerde beveiligings- en beheerfuncties, zoals twee-staps-verificatie, beheer van mobiele apparaten, auditlogs en beleidsregels voor gegevensbehoud, om de gegevens van gebruikers te beschermen en de naleving van regelgeving te waarborgen.

Kortom, Google Workspace is een uitgebreide suite van zakelijke tools die bedrijven helpt efficiënter te werken en naadloze samenwerking tussen teamleden mogelijk maakt.

Google Workspace elementen

Google Workspace
Verschil tussen Google Workspace en Microsoft 365

Het verschil tussen Google Workspace en Microsoft 365 verschillen voornamelijk in apps van elkaar. De applicaties van Google Workspace en Microsoft 365 zijn wel vergelijkbaar qua functionaliteiten, maar werken wel allebei op een andere manier. Bij Google Workspace wordt er gebruik gemaakt van web apps. Microsoft 365 daarin tegen heeft installeerbare apps die op meerdere apparaten geïnstalleerd kunnen worden.

Het is dan ook een persoonlijke keuze of Microsoft 365, Microsft 365 Enterprise of Google Workspace het beste past bij jouw zakelijke eisen en wensen.

Google Workspace bestellen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.