0

WordPress hosting

Binnen enkele klikken WordPress hosting bestellen. Standaard WordPress hostingpakketten of maatwerk WordPress hosting bij Minty Hosting.

Wordpress Hosting
Wordpress Hosting

Onze standaard webhosting pakketten

Kies de perfecte oplossing voor jouw WordPress webshop.

Gratis extra's

wordpress hosting

Waarom WordPress hosting

WordPress hosting is een webhostingservice die specifiek is geoptimaliseerd voor WordPress-websites. WordPress is een populair content management systeem (CMS) dat een groot deel van de websites op het internet aandrijft. Met WordPress kun je verschillende soorten websites maken, variërend van eenvoudige blogs tot complexe zakelijke websites en online winkels. Het grote voordeel van WordPress is de flexibiliteit en het gebruiksgemak.

Minty Hosting biedt de juiste WordPress hosting aan die zijn afgestemd op de specifieke vereisten van WordPress-websites, met een betere prestatie, beveiliging en ondersteuning voor het platform. Kies voor onze standaard WordPress hostingpakketten of laat je adviseren met onze maatwerk WordPress hosting.

WordPress hosting bestellen

Opzoek naar een webhosting speciaal voor WordPress, WooCommerce of een VPS private server? Ook deze diensten bieden we aan.

Webhosting die speciaal voor het WordPress CMS is geoptimaliseerd. Snel en voordelig!

Jouw webshop 24/7 online door onze geoptimaliseerde WooCommerce webhosting.

Trekt jouw website of andere online aanwezigheid veel bezoekers of bevat veel data? Kies voor VPS private server hosting. Onze private servers groeien gewoon met jouw business mee.

WordPress website laten maken?

Onze dochteronderneming, Minty Media helpt je graag bij het ontwikkelen van een WordPress web design of de ontwikkeling van een WordPress website. Minty Media, hét web bureau in Haarlem!