0

SSL-certificaten

Bied bezoekers een beveiligde website omgeving door gebruik te maken van 
een SSL-certificaat.

SSL-certificaten

SSL-certificaten bestellen

€0,-

/ jaar

Excl. btw

€35,-

/ jaar

Excl. btw

€75,-

/ jaar

Excl. btw

Gratis SSL-certificaat bij Minty Hosting

SSL-certificaat staat voor Secure Socket Layer. SSL is een beveiligde verbinding tussen de website en de webserver. Dit zorgt ervoor dat de gegevens rondom de website beveiligd zijn en niet gestolen kunnen worden.

Bij Minty Hosting ontvang je gratis een SSL-certificaat bij afname van een hostingpakket of private server. Waarom we dat doen? Omdat we vinden dat iedereen toegang moet hebben op een beveiligde websiteverbinding.

domeinnaam
SSL-certificaten

Voordelen van een
SSL-certificaat

Met een SSL-certificaat wek je vertrouwen bij website bezoekers. Hiermee voorkom je dat je bezoekers denken dat het om een nep-website gaat. Ook verhoog je met een SSL-certificaat de Google ranking, waardoor je beter vindbaar bent. Met een SSL-certificaat ben je overigens ook AVG proof, dit is nodig als je persoonsgegevens verwerkt.

SSL-certificaten diensten

Gratis SSL-certificaat
Kosten

Zoals de naam al aangeeft, zijn gratis SSL-certificaten kosteloos. Ze worden uitgegeven door certificaat autoriteiten zoals Let’s Encrypt en Sectigo.

Basisversleuteling

Gratis SSL-certificaten bieden basisversleuteling en zijn geschikt voor eenvoudige websites, blogs of persoonlijke pagina’s waar minder kritieke gegevens worden verwerkt.

SSL-certificaat installatie

Gratis SSL-certificaten zijn vaak eenvoudig te installeren, vooral als je webhostingprovider een geautomatiseerd systeem heeft voor het verkrijgen en installeren van Let’s Encrypt-certificaten.

Beperkte Ondersteuning

Omdat ze gratis zijn, bieden deze certificaten doorgaans minder uitgebreide klantenondersteuning in vergelijking met betaalde certificaten.

Betaald SSL-certificaat
Kosten

Betaalde SSL-certificaten variëren in kosten. Dit is afhankelijk van het type certificaat die wenselijk is.

Uitgebreide Validatie (EV)

Betaalde certificaten kunnen uitgebreide validatie bieden, wat betekent dat de certificaatautoriteit de identiteit van de organisatie achter de website grondig heeft gecontroleerd. Dit wordt vaak weergegeven in de adresbalk van de browser, wat vertrouwen bij de bezoekers kan opwekken.

Langere geldigheidsduur

Betaalde certificaten hebben een langere geldigheidsduur, vaak één tot twee jaar, wat minder vaak vernieuwen betekent in vergelijking met gratis certificaten.

Vertrouwen

Websites met betaalde SSL-certificaten kunnen een hogere mate van vertrouwen wekken bij bezoekers, vooral bij zakelijke of e-commercewebsites.

SSL certificaat bestellen

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.