0

Back-up service

Onze experts zorgen voor dagelijkse back-up service bij aanschaf van een hostingpakket of private server.

Back-ups

Wij maken dagelijks een nieuwe back-up van jouw volledige website. Deze back-ups zijn versleuteld door middel van AES-256. Hierdoor hoef je nooit bang te zijn dat je gegevens verloren gaan!

Veiligheid

Veiligheid vinden wij erg belangrijk. Wij zorgen dat alle data versleuteld opgeslagen wordt.

Opslagruimte

Per hostingpakket of server krijg je een bepaalde opslagruimte. Meer opslagruimte nodig? Upgrade eenvoudig en snel.

Geheel gratis

Wij vragen geen extra bedrag voor back-ups. Bij afname van een hostingpakket of een private server zit back-up service standaard in je pakket!

Back-up service

Wat zijn hosting back-ups?

Hosting back-ups verwijzen naar kopieën van websitegegevens, bestanden, databases en andere belangrijke informatie die zijn gemaakt en opgeslagen op een externe locatie buiten de hoofdserver van de websitehostingprovider. Deze back-ups dienen als een beveiligingsmaatregel tegen gegevensverlies als gevolg van verschillende situaties, zoals per ongeluk verwijderde bestanden, serverstoringen, hacks of andere onvoorziene gebeurtenissen.

In geval van gegevensverlies of een andere noodsituatie, kan Minty Hosting back-ups gebruiken om de websitegegevens te herstellen naar een vorige staat. Dit zorgt ervoor dat de website snel weer online kan worden gebracht met minimale gegevensverliezen.