0

Maatwerk hosting

Heeft jouw bedrijf of organisatie specifieke hosting en vereisten die niet volledig worden gedekt met onze standaard hostingoplossingen? Dan zijn onze maatwerk hosting diensten zeker de oplossing voor jou!

Maatwerk hosting

Wat kun je verwachten met custom hosting?

Het kan zijn dat jouw bedrijf of organisatie specifieke hosting wensen en eisen heeft waar standaard hostingpakketten niet aan kunnen voldoen. Hiervoor biedt Minty Hosting op maat gemaakte hosting aan.

Bij maatwerk hosting kun je verwachten dat de serverconfiguraties en specificaties worden aangepast aan de eisen van jouw website of applicatie. Dit kan betrekking hebben op zaken als serverresources (CPU, RAM, opslag), besturingssysteem, en softwareconfiguraties.

Zo kunnen we ook de schaalbaarheid van de hosting aanpassen. De serverresources kunnen we eenvoudig aan passen aan veranderende behoeften. Dit is handig als je verwacht dat de vraag naar je website of applicatie in de toekomst kan groeien.

Als je specifieke software of applicaties gebruikt, kan custom hosting worden geconfigureerd om aan deze vereisten te voldoen. Dit kan bijvoorbeeld databases, programmeertalen of andere softwarestacks omvatten.

Extra beveiliging bij maatwerk hostingoplossingen

Ook bij je extra beveiligingsmaatregelen eisen kan Minty Hosting je van dienst zijn. Bij custom hosting kunnen verschillende beveiligingsmaatregelen worden geïmplementeerd om ervoor te zorgen dat de hostingomgeving veilig is en voldoet aan de specifieke behoeften en eisen.

Wanneer kiezen voor
maatwerk hosting

Voor veel ondernemers, bedrijven of organisaties is een standaard hostingpakket of een virtual private server voldoende. Maar als jouw bedrijf of organisatie specifieke technologische vereisten heeft of zich moet houden aan strikte nalevingsvoorschriften (compliance-eisen) dan is op maat gemaakte hosting zeker aan te raden. We kijken per ondernemer, bedrijf, organisatie of platform welke aangepaste hosting diensten we kunnen samenstellen.

maatwerk hosting