0

Domeinnaam

Een korte duidelijke en gemakkelijk te onthouden domeinnaam maakt het voor bezoekers eenvoudig om je website te vinden. Dit kan leiden tot meer terugkerende bezoekers.

Populaire extensies

.nl

.eu

.be

domeinnaam registreren

Waarom een domeinnaam registreren?

Wil je op een professionele manier e-mailen met (zakelijke) contacten? Of ben je van plan een website of webshop te laten maken? Dan heb je een domeinnaam nodig.

Het registreren van een domeinnaam is essentieel voor een professionele en betrouwbare online aanwezigheid, ongeacht of het voor een persoonlijke blog, een zakelijke website, een portfolio of een online winkel is. Het biedt je controle over je online identiteit en helpt bij het opbouwen van een sterk merk op het internet.

Registreer je domeinnaam bij Minty Hosting en zet de eerste stap om jouw ideeën werkelijkheid te laten worden.

domeinnaam

Meer dan 800 domein extensies!

We bieden momenteel ruim 800 domein extensies aan. Hierdoor kun je al jouw domeinnamen onderbrengen bij slechts 1 leverancier. Dat houdt je administratie overzichtelijk. Bekijk ons aanbod van alle domeinnaam extensies.

Tip! Veel .com en .nl domeinnamen zijn al bezet. Andere domeinextensies zoals .eu .net bieden meer beschikbaarheid en nieuwe mogelijkheden.

Eenvoudig beheer

Ons gebruiksvriendelijke controlepaneel biedt jou een eenvoudige omgeving om je domeinnamen en hosting te beheren. Het gebruik van onze DNS- en nameservers is volledig gratis. Alle instellingen en producten zijn via het controlepaneel eenvoudig te wijzigen, aan te vragen of op te zeggen. Domeinbeheer was nog nooit zo eenvoudig!

domeinnaam

Wij verhuizen jouw domeinnaam gratis

Het verhuizen van een domeinnaam naar een andere provider kan een lastige klus zijn. Hierdoor blijven veel mensen bij hun huidige provider, terwijl ze eigenlijk ontevreden zijn. Dat is niet nodig! Als je jouw domeinnamen onderbrengt bij Minty Hosting, kunnen wij de verhuizing zorgeloos voor je regelen. Hiervoor hebben wij namelijk een unieke verhuisservice. De verhuizing naar Minty Hosting doen we helemaal gratis!

Jouw domeinnaam al bezet?

Wil je een domeinnaam registreren, maar is deze al vastgelegd door een andere partij? Wil je de beste bemiddeling met de hoogste slagingskans? Schakel dan Minty Hosting in. Wij nemen als onafhankelijke partij contact op met de eigenaar en proberen de domeinnaam over te nemen en op jouw naam te zetten.