Check nu je domeinnaam

Het begint bij het kiezen van de juiste domeinnaam.

.nl

.com

.eu

.be

Meer dan 300 domeinextenties!

We bieden momenteel ruim 300 domein extensies aan. Hierdoor kun je al jouw domeinnamen onderbrengen bij slechts 1 leverancier. Dat houdt je administratie overzichtelijk. Bekijk ons aanbod met domeinnaam extensies.

Eenvoudig beheer

Onze krachtige next-gen contolepaneel biedt jou op een eenvoudige en meestintuatieve omgeving uw domeinnamen te beheren. Het gebruik van onze DNS- en nameservers is volledig gratis. Alle instellingen zijn via ons next-gen controlepaneel eenvoudig te wijzigen, zowel voor een enkele domeinnaam als bulk. Domeinbeheer was nog nooit zo eenvoudig.

Gratis doorsturen

Goede DNS hosting is onmisbaar voor juiste werking van domeinnamen. Daarom is gebruik van onze Domain Name Servers volledig kosteloos. Onze 3 nameservers zijn verdeeld over verschillende datacenters voor optimale bereikbaarheid. Tevens is het doorsturen van de domeinnaam naar een andere website volledig gratis.

Heb je vragen?

We helpen je graag

Verhuizen?
Geen probleem

Wij verhuizen jouw domeinnaam

Het verhuizen van een domeinnaam naar een andere provider kan een lastige klus zijn. Hierdoor blijven veel mensen bij hun huidige provider, terwijl ze eigenlijk ontevreden zijn. Dat is niet nodig! Als je jouw domeinnamen onderbrengt bij Minty Hosting, dan kunnen wij de verhuizing zorgeloos voor je regelen. Hiervoor hebben wij namelijk een unieke verhuisservice.

Jouw domeinnaam al bezet?

Wil je een domeinnaam registreren, maar is deze al vastgelegd door een andere partij? Wil je de beste bemiddeling met de hoogste slagingskans? Schakel dan Minty Hosting in. Wij nemen als onafhankelijke partij contact op met de eigenaar en proberen de domeinnaam over te nemen en op jouw naam te zetten. Makkelijker kan niet!