0

Software

Minty Hosting biedt een uitgebreide scala aan hosting voor geschikte software en middleware oplossingen. Voor welk type software ben jij opzoek naar hosting?

CMS

WordPress Hosting

WordPress Hosting

Minty Hosting is gespecialiseerd in het configureren, optimaliseren en beheren van servers voor jouw WordPress-omgeving, wat resulteert in optimale prestaties. Dit maakt het een van de meest gerenommeerde Content Management Systemen (CMS) die momenteel beschikbaar is.

Drupal Hosting

Drupal Hosting

De populariteit van Drupal, een geavanceerd Content Management Systeem (CMS) dat websites, webshops en communities beheert, is de afgelopen jaren aanzienlijk toegenomen. Het staat bekend als een hoogwaardig platform dat snel terrein wint in diverse online toepassingen.

Joomla Hosting

Joomla Hosting

Minty Hosting maakt gebruik van zijn expertise en geavanceerde technologie om ervoor te zorgen dat jouw Joomla-website optimaal presteert. Joomla is een veelgebruikt Content Management Systeem (CMS) voor het ontwikkelen van websites, en met onze ervaring zorgen we ervoor dat jouw online platform de best mogelijke prestaties levert.

TYPO3 Hosting

TYPO3 Hosting

Typo3 is een van de meest toegepaste Content Management Systemen (CMS) en biedt een solide basis voor de ontwikkeling van websites, intranetten en mobiele applicaties. Minty Hosting neemt de volledige verantwoordelijkheid voor serverconfiguraties en beheer, waardoor jouw Typo3-applicaties constant op hoog niveau presteren.

Databases

MariaDB Hosting

MariaDB Hosting

Minty Hosting levert hoogwaardige hostingdiensten voor MariaDB, een krachtige opensource relationele database. Met onze toegewijde hostingexpertise zorgen wij ervoor dat jouw MariaDB-databases naadloos draaien, waarbij we focussen op stabiliteit, prestaties en beveiliging.

MySQL Hosting

MySQL Hosting

Als een open-source systeem voor databasebeheer is MySQL een essentieel onderdeel van veel web toepassingen. Dankzij onze expertise zijn we volledig vertrouwd met alle aspecten van MySQL. Onze uitgebreide kennis stelt ons in staat om platforms te ontwikkelen die zijn gevormd door jarenlange ervaring.

PostgreSQL Hosting

PostgreSQL Hosting

PostgreSQL is databasesoftware die zich specifiek richt op het beheer van databases voor bedrijfsapplicaties. Minty Hosting heeft uitgebreide ervaring met het effectief inzetten van PostgreSQL. Wij begrijpen de unieke behoeften van bedrijven bij het beheren van hun gegevens, en onze expertise stelt ons in staat PostgreSQL op een optimale manier te implementeren.

MongoDB Hosting

MongoDB Hosting

MongoDB, een opensource document-georiënteerde database, biedt de mogelijkheid om databases eenvoudig te distribueren. Minty Hosting perfectioneert dit proces door MongoDB te optimaliseren voor jouw platform. Onze deskundigheid garandeert een geoptimaliseerde inzet van MongoDB, waardoor jouw systeem profiteert van maximale prestaties en schaalbaarheid.

SQLite Hosting

SQLite Hosting

Minty Hosting verzorgt betrouwbare hostingdiensten voor SQLite, een lichtgewicht, in-process databasesysteem. Met onze toegewijde hostingexpertise zorgen wij ervoor dat jouw SQLite-databases soepel en efficiënt functioneren. Of je nu een eenvoudige website of een complexere toepassing hebt, wij optimaliseren de hostingomgeving voor maximale prestaties en betrouwbaarheid.

Frameworks

React Hosting

React Hosting

Minty Hosting biedt toonaangevende hostingdiensten voor React, een krachtige JavaScript-bibliotheek die wordt gebruikt voor het bouwen van dynamische en efficiënte gebruikersinterfaces. Of het nu gaat om eenvoudige websites of complexe webtoepassingen, passen wij onze hostingomgeving aan om te voldoen aan de specifieke eisen van React.

Angular hosting

Angular Hosting

Minty Hosting staat garant voor hoogwaardige hostingdiensten voor Angular, een krachtig front-end framework dat wordt gebruikt voor het ontwikkelen van dynamische en responsieve webapplicaties. Met onze hostingexpertise zorgen wij ervoor dat jouw Angular-projecten soepel draaien en optimale prestaties leveren, ongeacht de complexiteit van jouw web toepassingen.

Laravel Hosting

Laravel Hosting

Laravel is een slank PHP-framework dat snel en efficiënt complexe webapplicaties mogelijk maakt. Bij Minty Hosting streven we ernaar jouw Laravel-project naar nieuwe hoogten te tillen door te zorgen voor optimale prestaties. Met onze toewijding aan serveroptimalisatie en beheer, creëren we een hostingomgeving die perfect is afgestemd op de eisen van Laravel.

Vue.JS Hosting

Vue.js Hosting

Minty Hosting levert betrouwbare hostingdiensten voor Vue.js, een progressief JavaScript-framework dat wordt gebruikt voor het bouwen van moderne en responsieve gebruikersinterfaces. Met onze toegewijde hostingexpertise zorgen wij ervoor dat jouw Vue.js-applicaties soepel draaien en snel reageren op gebruikersinteracties.

bootstrap

Bootstrap Hosting

Minty Hosting staat garant voor hoogwaardige hostingdiensten voor Bootstrap, een krachtig front-end framework dat wordt gebruikt voor het ontwerpen en ontwikkelen van responsieve en gestroomlijnde webpagina’s en webapplicaties. Met onze gespecialiseerde hostingexpertise zorgen wij ervoor dat jouw Bootstrap-gebaseerde projecten soepel draaien en dat de gebruikerservaring geoptimaliseerd blijft.