0

Domeinnaam registreren

Check nu je domeinnaam

Het begint bij het kiezen van de juiste domeinnaam. Registreren met de gewenste domeinextensie.

Populaire extensies:

.nl

.eu

.be

domeinnaam registreren

Kies je domeinextensie

Bij het kiezen van een domeinextensie (ook wel bekend als top-level domein of TLD) voor je website, zijn er verschillende overwegingen die je kunt maken om de juiste keuze te maken. Uiteindelijk hangt de keuze van de domeinextensie af van je specifieke behoeften, doelen en doelgroep.

.com-domeinextensies zijn wereldwijd het meest herkenbaar en worden vaak als de standaardkeuze beschouwd. Grote kans dat de door jou gewenste .com-domeinnaam mogelijk al in gebruik is. In dat geval kan het kiezen van een andere extensie je helpen om nog steeds een korte, relevante en gemakkelijk te onthouden domeinnaam te vinden.

Sommige domeinextensies zijn specifiek ontworpen voor bepaalde industrieën of interesses. Bijvoorbeeld, .photography voor fotografen, .tech voor technologie gerelateerde websites, .blog voor bloggers, .art voor kunstenaars, enzovoort. Als je website een specifieke focus heeft, kan een niche-specifieke TLD zinvol zijn omdat het meteen duidelijk maakt waar je website over gaat.

.nl domein

€ 10,-

.com domein

€ 21,-

.eu domein

€ 10,-

.be domein

€ 14,-

domeinnaam email hosting

Professioneel e-mailen met je domeinextensie

Het gebruik van een aangepaste e-mailadres met je eigen domeinnaam geeft je communicatie een professionele uitstraling. In plaats van een generiek e-mailadres van een gratis provider zoals Gmail of Yahoo, laat je zien dat je een serieuze entiteit bent met een eigen domein.

Wil je professioneel mailen met je eigen domeinnaam? Registreer jouw gewenste domeinnaam via Minty Hosting of kies een domeinnaam die je al in beheer hebt. Je hebt een e-mailhostingservice nodig die je helpt om e-mails te verzenden en ontvangen via je domein. Kies voor onze eigen Minty Hosting e-mail hosting of ga voor één van onze partners, Microsoft 365 of Google Business Work Space.

Waarom kiezen voor domeinregistratie via Minty Hosting?

Nog geen domeinnaam?