0

Spam security

E-mailbeveiliging verbeteren, verminderen van onnodige spam e-mails, en de kans op het openen van schadelijke bijlagen of links minimaliseren met spam security.

E-mail Hosting

Onze standaard webhosting pakketten

Kies de perfecte oplossing voor jouw website.

Gratis extra's

Spam security

Gratis spam security bij een Minty Hosting pakket

Onze spambeveiligingsfilter is een technologische oplossing die ongewenste en schadelijke e-mails tegen houdt voordat ze in de e-mail inbox belanden. Dit type filter is ontworpen om spam, phishing-e-mails en andere vormen van ongewenste communicatie te detecteren en te blokkeren, waardoor de gebruiker zo min mogelijk overlast ervaart.

Welke soort spam security biedt Minty Hosting aan?

Anti-malware Scanning

Het filter controleert op aanwezigheid van malware in e-mailbijlagen of links. Als schadelijke inhoud wordt gedetecteerd, wordt de e-mail geblokkeerd of gemarkeerd.

Sender Authentication

Controleert de authenticiteit van de afzender door middel van technologieën zoals SPF (Sender Policy Framework), DKIM (DomainKeys Identified Mail), en DMARC (Domain-based Message Authentication, Reporting, and Conformance).

E-mailfiltering

Het primaire doel van een spambeveiligingsfilter is het filteren van ongewenste e-mails. Het maakt gebruik van diverse methoden, zoals blacklists, whitelists, en heuristieken, om verdachte inhoud te identificeren. Een blacklist bevat bekende spammers of kwaadaardige e-mailadressen die moeten worden geblokkeerd. Een whitelist bevat vertrouwde bronnen die mogen doorgaan. Samen helpen ze bij het filteren van e-mails op basis van de reputatie van de afzender.

Om mee te kunnen kijken op je computer, hebben we AnyDesk nodig. Installeer de software om sneller geholpen te kunnen worden.