0

Microsoft 365 Business Premium

Het meest geschikt voor bedrijven die zakelijke e-mail, Office-apps en andere zakelijke services nodig hebben op pc, Mac of mobiel. Met extra beveiliging.
Business Premium

• Blijf up-to-date met de nieuwste versie van Word, Excel, PowerPoint en meer.

• Onderhoud contacten met klanten en collega’s via Outlook, Exchange en Microsoft Teams.

• Beheer je bestanden vanaf elke locatie met 1 TB aan cloudopslag in OneDrive per gebruiker.

• Verdedig je bedrijf tegen geavanceerde cyberbedreigingen met geavanceerde phishing- en ransomwarebescherming.

• Beheer de toegang tot gevoelige informatie met behulp van versleuteling om te voorkomen dat gegevens per ongeluk worden gedeeld.

• Beveilig apparaten die verbinding maken met je gegevens en help iOS-, Android-, Windows- en Mac-apparaten4 veilig en up-to-date te houden.

Compatibel met Windows 11, Windows 10 Pro en Windows 365. Sommige beheerfuncties worden niet ondersteund in Windows Home. Alle talen inbegrepen.

Microsoft 365

Business Premium

Jaar abonnement, wordt automatisch verlengd.

* De prijs is exclusief btw

€ 24,72 p/m

Inbegrepen services

Functies

Gebruik Office-apps

Met de altijd bijgewerkte volledig geïnstalleerde versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint voor Windows of Mac, OneNote (functies kunnen verschillen), en Access en Publisher (alleen pc), heb je altijd de nieuwste functies en mogelijkheden.

Gebruik 1 TB aan cloudopslag per gebruiker

Bewerk en deel documenten, foto’s en andere bestanden vanaf elke locatie op al jouw apparaten met 1 TB aan cloudopslag in OneDrive.

E-mail en agenda’s

Gebruik zakelijke e-mail via Outlook met een postvak van 50 GB per gebruiker en verzendbijlagen van maximaal 150 MB.

Werk samen met chatberichten en onlinevergaderingen

Krijg je team op één lijn met behulp van groeps-chats, onlinevergaderingen, bellen en webconferenties met Microsoft Teams.

Stroomlijn het plannen van afspraken met klanten en partners

Vereenvoudig hoe klanten afspraken plannen en beheren met Microsoft Bookings. Bied je klanten een gebruiksvriendelijke webpagina waarop ze 24/7 afspraken kunnen vinden en reserveren.

Verdedig je tegen cyberbedreigingen

Activeer Microsoft Defender voor Office 365 om te helpen beschermen tegen virussen, spam, onveilige bijlagen, verdachte koppelingen en phishing-aanvallen.

Beheer mobiele apparaten, tablets en computers

Pas beveiligingsbeleid toe om werkgegevens op apparaten van het bedrijf en van medewerkers te helpen beschermen. Houd bedrijfsgegevens in goedgekeurde apps. Verwijder bedrijfsgegevens van verloren of gestolen apparaten met Microsoft Intune.

Schakel veilige externe toegang in en bescherm identiteiten

Help medewerkers veilig toegang tot zakelijke apps te krijgen, waar dan ook ze werken, met voorwaardelijke toegang. Bescherm tegen wachtwoordverlies of -diefstal met geavanceerde meervoudige verificatie.

Help bedrijfsgegevens te beschermen

Versleutel gevoelige e-mails en beperk het kopiëren en doorsturen van vertrouwelijke bedrijfsgegevens met Azure Information Protection. Schakel onbeperkte cloudarchivering in.

Werkt op meerdere apparaten

Ontvang de volledig geïnstalleerde Office-apps op meerdere pc’s/Macs, tablets en mobiele apparaten (inclusief Windows, iOS en Android).

Nieuw! Krijg eindpuntbeveiliging van ondernemingsklasse met Microsoft Defender voor Bedrijven

Krijg bescherming tegen geavanceerde ransomware-aanvallen op alle apparaten – Windows, macOS, Android en iOS – met volgende generatie antivirus, eindpuntdetectie en reactie.