Support

Microsoft 365 pakketten

Naast webhosting bieden wij ook e-mailhosting aan. Minty Hosting is sinds 2018 partner van Microsoft. De verschillende licenties verlopen dan ook via Office365. Dit e-mailhosting pakket is toe te voegen naast de andere hostingpakketten zodat je makkelijk toegang hebt tot alles. Onderstaand een uitleg over de verschillende licenties.

Microsoft 365 Business Premium

Het meest geschikt voor bedrijven die zakelijke e-mail, Office-apps en andere zakelijke services nodig hebben op pc, Mac of mobiel. Met extra beveiliging.

• Blijf up-to-date met de nieuwste versie van Word, Excel, PowerPoint en meer.

• Onderhoud contacten met klanten en collega’s via Outlook, Exchange en Microsoft Teams.

• Beheer je bestanden vanaf elke locatie met 1 TB aan cloudopslag in OneDrive per gebruiker.

• Verdedig je bedrijf tegen geavanceerde cyberbedreigingen met geavanceerde phishing- en ransomwarebescherming.

• Beheer de toegang tot gevoelige informatie met behulp van versleuteling om te voorkomen dat gegevens per ongeluk worden gedeeld.

• Beveilig apparaten die verbinding maken met je gegevens en help iOS-, Android-, Windows- en Mac-apparaten4 veilig en up-to-date te houden.

Compatibel met Windows 11, Windows 10 Pro en Windows 365. Sommige beheerfuncties worden niet ondersteund in Windows Home. Alle talen inbegrepen.
€20.60 p/m

Microsoft 365

Business Premium

Jaarabonnement, wordt automatisch verlengd

De prijs is exclusief btw.

Of voor € 24.72 per maand met een maandabonnement

Inbegrepen
services

Functies

 • Gebruik Office-apps

  Met de altijd bijgewerkte volledig geïnstalleerde versies van Outlook, Word, Excel, PowerPoint voor Windows of Mac, OneNote (functies kunnen verschillen), en Access en Publisher (alleen pc), heb je altijd de nieuwste functies en mogelijkheden.

 • Gebruik 1 TB aan cloudopslag per gebruiker

  Bewerk en deel documenten, foto’s en andere bestanden vanaf elke locatie op al jouw apparaten met 1 TB aan cloudopslag in OneDrive.

 • E-mail en agenda’s

  Gebruik zakelijke e-mail via Outlook met een postvak van 50 GB per gebruiker en verzendbijlagen van maximaal 150 MB.

 • Werk samen met chatberichten en onlinevergaderingen

  Krijg je team op één lijn met behulp van groeps-chats, onlinevergaderingen, bellen en webconferenties met Microsoft Teams.

 • Stroomlijn het plannen van afspraken met klanten en partners

  Vereenvoudig hoe klanten afspraken plannen en beheren met Microsoft Bookings. Bied je klanten een gebruiksvriendelijke webpagina waarop ze 24/7 afspraken kunnen vinden en reserveren.

 • Verdedig je tegen cyberbedreigingen

  Activeer Microsoft Defender voor Office 365 om te helpen beschermen tegen virussen, spam, onveilige bijlagen, verdachte koppelingen en phishing-aanvallen.

 • Beheer mobiele apparaten, tablets en computers

  Pas beveiligingsbeleid toe om werkgegevens op apparaten van het bedrijf en van medewerkers te helpen beschermen. Houd bedrijfsgegevens in goedgekeurde apps. Verwijder bedrijfsgegevens van verloren of gestolen apparaten met Microsoft Intune.

 • Schakel veilige externe toegang in en bescherm identiteiten

  Help medewerkers veilig toegang tot zakelijke apps te krijgen, waar dan ook ze werken, met voorwaardelijke toegang. Bescherm tegen wachtwoordverlies of -diefstal met geavanceerde meervoudige verificatie.

 • Help bedrijfsgegevens te beschermen

  Versleutel gevoelige e-mails en beperk het kopiëren en doorsturen van vertrouwelijke bedrijfsgegevens met Azure Information Protection. Schakel onbeperkte cloudarchivering in.

 • Icon

  Nieuw! Krijg eindpuntbeveiliging van ondernemingsklasse met Microsoft Defender voor Bedrijven

  Krijg bescherming tegen geavanceerde ransomware-aanvallen op alle apparaten – Windows, macOS, Android en iOS4 – met volgende generatie antivirus, eindpuntdetectie en reactie.

€20.60 p/m

Microsoft 365

Business Premium

Jaarabonnement, wordt automatisch verlengd

De prijs is exclusief btw.

Of voor € 24.72 per maand met een maandabonnement
Wij maken gebruik van Cookies