0

Hosting

Veelgestelde vragen

Alle vragen

Om een SSL-certificaat te bestellen, ga je naar https://mintyhosting.nl/hosting/ssl-certificaten/ en selecteer je het gewenste SSL-certificaat. Vul je gegevens in en we nemen contact met je op om het SSL-certificaat te activeren.

De duur van het verhuisproces van een website kan variëren afhankelijk van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van de website, de beschikbaarheid van de betrokken partijen en de snelheid van de DNS-updates. Over het algemeen streven we ernaar om websites zo snel mogelijk te verhuizen, en dit kan binnen enkele uren tot enkele dagen worden voltooid.

Om je hosting pakket te upgraden, volg je deze stappen:

  1. Log in op ons controlepaneel MintyCloud.
  2. Klik op het gewenste hosting pakket.

Om je hosting pakket te downgraden, volg je deze stappen:

  1. Log in op ons controlepaneel MintyCloud.
  2. Klik op het gewenste hosting pakket.

Ja, je kunt je hostingpakket koppelen aan een andere domeinnaam door de domeinnaam te wijzigen in de instellingen van je account binnen ons controlepaneel MintyCloud. Neem contact op met de klantenservice via support@mintyhosting.nl als je hulp nodig hebt bij deze wijziging.

Het meest geschikte hostingpakket hangt af van verschillende factoren, zoals de grootte en complexiteit van je website, het verwachte verkeer, de benodigde opslagruimte en andere specifieke vereisten. Neem contact op met onze klantenservice via support@mintyhosting.nl voor persoonlijk advies en aanbevelingen op basis van jouw behoeften.

Wij maken gebruik van Cookies

De cookies die wij gebruiken zijn noodzakelijk voor de technische werking van de website en jouw gebruiksgemak.